Overview RecipesHowto  Specifications

Overview

Recipes

Howto 

Specifications

วิธีสกัดแบบพิเศษ

รสชาติดั่งฝีมือบาริสต้า

สร้างสรรค์ศิลปะแห่งกลิ่นหอม รสชาติ และ After Taste อย่างสมบูรณ์แบบผ่านแนวทางทางวิทยาศาสตร์

ควบคุมอุณหภูมิและปริมาณการดริปที่แม่นยำครั้งละ 0.2㎖ พร้อมทั้งการเติมน้ำร้อนลงเหยือกโดยตรง ทั้งหมดนี้พื่อสร้างรสชาติที่เข้มข้นและชัดเจน

วิธีสกัดแบบพิเศษ

รสชาติดั่งฝีมือบาริสต้า

สร้างสรรค์ศิลปะแห่งกลิ่นหอม รสชาติ และ After Taste อย่างสมบูรณ์แบบผ่านแนวทางทางวิทยาศาสตร์

ควบคุมอุณหภูมิและปริมาณการดริปที่แม่นยำครั้งละ 0.2㎖ พร้อมทั้งการเติมน้ำร้อนลงเหยือกโดยตรง ทั้งหมดนี้พื่อสร้างรสชาติที่เข้มข้นและชัดเจน

การควบคุมอุณหภูมิที่แม่นยำ

เทคโนโลยีอุณหภูมิจะต้มน้ำทันทีที่อุณหภูมิที่เหมาะสมสำหรับแต่ละกระบวนการ – การนึ่ง การสกัด และการตกแต่งขั้นสุดท้าย การควบคุมอุณหภูมิและการจัดการอย่างละเอียดนี้ช่วยให้มั่นใจได้ถึงรสชาติที่สมบูรณ์แบบ

ในขณะเดียวกัน BALMUDA The Brew จะคำนวณเวลาในการแช่และปริมาณการเทโดยอัตโนมัติ
โดยจะปล่อยน้ำร้อนในปริมาณที่เหมาะสมในช่วงเวลาที่แม่นยำ หยดอย่างระมัดระวังโดยเพิ่มทีละ 0.2㎖ ทำให้กลิ่นหอมและรสชาติเข้มข้นเข้มข้น

การควบคุมอุณหภูมิที่แม่นยำ

เทคโนโลยีอุณหภูมิจะต้มน้ำทันทีที่อุณหภูมิที่เหมาะสมสำหรับแต่ละกระบวนการ – การนึ่ง การสกัด และการตกแต่งขั้นสุดท้าย การควบคุมอุณหภูมิและการจัดการอย่างละเอียดนี้ช่วยให้มั่นใจได้ถึงรสชาติที่สมบูรณ์แบบ

ในขณะเดียวกัน BALMUDA The Brew จะคำนวณเวลาในการแช่และปริมาณการเทโดยอัตโนมัติ
โดยจะปล่อยน้ำร้อนในปริมาณที่เหมาะสมในช่วงเวลาที่แม่นยำ หยดอย่างระมัดระวังโดยเพิ่มทีละ 0.2㎖ ทำให้กลิ่นหอมและรสชาติเข้มข้นเข้มข้น

การเติมน้ำร้อนลงเหยือก

ทำให้ได้รสชาติ Aftertaste ที่ดี

เมื่อเวลาต้มกาแฟดำเนินไป เมล็ดกาแฟก็จะได้รสชาติที่เหมาะสมที่สุดออกมา จากนั้นเครื่องจะหยุดเทน้ำลงในดริปเปอร์ และเติมน้ำสุดท้ายแยกกันลงเหยือกโดยตรง เพื่อควบคุมส่วนผสมและอุณหภูมิของกาแฟ

เทคนิคใหม่นี้ทำให้ได้ทั้งรสชาติเข้มข้นและ Aftertaste ที่ชัดเจน

การเติมน้ำร้อนลงเหยือก

ทำให้ได้รสชาติ Aftertaste ที่ดี

เมื่อเวลาต้มกาแฟดำเนินไป เมล็ดกาแฟก็จะได้รสชาติที่เหมาะสมที่สุดออกมา จากนั้นเครื่องจะหยุดเทน้ำลงในดริปเปอร์ และเติมน้ำสุดท้ายแยกกันลงเหยือกโดยตรง เพื่อควบคุมส่วนผสมและอุณหภูมิของกาแฟ

เทคนิคใหม่นี้ทำให้ได้ทั้งรสชาติเข้มข้นและ Aftertaste ที่ชัดเจน

การออกแบบที่หรูหรา
เหมาะกับทุกที่

ดีไซน์สแตนเลสสตีลและสีดำด้านเพื่อรูปลักษณ์ที่สวยงามเป็นเอกลักษณ์

ด้วยความกว้างเพียง 14 ซม. ทำให้พอดีกับห้องครัว โฮมออฟฟิศ หรือที่อื่นๆ ที่คุณต้องการ

การออกแบบที่หรูหรา
เหมาะกับทุกที่

ดีไซน์สแตนเลสสตีลและสีดำด้านเพื่อรูปลักษณ์ที่สวยงามเป็นเอกลักษณ์ ด้วยความกว้างเพียง 14 ซม. ทำให้พอดีกับห้องครัว โฮมออฟฟิศ หรือที่อื่นๆ ที่คุณต้องการ

สะดวก
และใช้งานง่าย

เลือกขนาดและประเภทถ้วยที่คุณต้องการ กดปุ่ม และเริ่มต้นสกัด

ใช้ฟิลเตอร์ทรงกรวยมาตรฐาน ทำให้ทุกคนเพลิดเพลินได้ง่าย

ถ้วยที่สมบูรณ์แบบ
ทุกครั้งสำหรับคุณ

เช่นเดียวกับบาริสต้า ทางร้านจะค่อยๆ ชงเครื่องดื่มทีละแก้วเพื่อให้ได้รสชาติที่ดีที่สุด

นำประสบการณ์ร้านกาแฟมาสู่บ้านของคุณ

โหมดการสกัด 3 โหมด ที่ปรับให้เหมาะสมเพื่อรสชาติที่เหนือกว่า

โหมดการสกัด 3 โหมด ที่ปรับให้เหมาะสมเพื่อรสชาติที่เหนือกว่า

Regular

กลิ่นหอมและรสชาติที่มีชีวิตชีวา

Strong

รสชาติที่ล้ำลึกและเข้มข้น

Ice

สดชื่นและเย็นสบาย

สูตรอาหาร

BALMUDA The Brew

Original price was: 26,900.00 ฿.Current price is: 22,400.00 ฿.

Read more

BALMUDA The Brew: Origin Story

I am very pleased to introduce BALMUDA The Brew.
The development of the BALMUDA coffee machine took six years total. It was a long road, and to be honest, for a while I thought that there would never be a coffee maker from BALMUDA.

After a journey of highs and lows, we successfully created a machine that makes coffee with what we believe to be the best combination of aroma, taste, and aftertaste.
Here is the story of how we reached this quality.

Gen Terao, CEO and Chief Designer, BALMUDA

Immediately after the launch of the toaster, the coffee machine was put on the roadmap as the second product in the BALMUDA kitchen series.

The initial plan was to electrify the aeropress — as simply using a motor to push the piston was not enough, a method was devised to extract the coffee by using steam to push the beans. This completely new method of steam pressing produced very tasty coffee, but the technical hurdles (such as controlling the steam pressure and ensuring reproducibility) were very high and development was difficult.

In the meantime, the electric kettle (which was planned for a later release) was actually launched first. Next, it was overtaken by our rice cooker launch and then by our oven. The coffee maker eventually failed to meet the technical challenges and development was canceled. All the members involved in the project were left devastated, as a year’s worth of research done by a team of ten engineers were thrown down the drain.

A few years later, the concept of a coffee maker was brought up again. It was a joint project with a coffee-related company, and in addition to home appliances, coffee beans would also be sold (a subscription-type business model).

Unfortunately the result was another defeat. Under various restrictions, we could not create the right flavor this time.

I thought, “If this doesn’t work, then there must be no connection. I have walked down a road that leads nowhere.”

A few years later, BALMUDA increased in size. New staff joined one by one. A man named Ota joined the company as a software developer in the technical department. After meeting him at the company entrance, he told me he was a coffee fanatic and a master hand drip brewer. He wanted to make a coffee maker for BALMUDA. I briefly explained my background and told him I had no intention of doing it. However, I also said that I had some unfinished business and that if he could make very good coffee using an extraordinary method, I would consider it. From there, the search for this extraordinary method began.

The search involved heating ground coffee beans and water in a tray in a toaster — similar to heating it up in a microwave oven. As you can imagine, those were ridiculously bad coffees.

In terms of modern trade volume, coffee is second in the world after oil. Wheat is next. Coffee has such a strong hold on people’s hearts. I felt that this cup was full of the charm coffee possesses.

A few months later, Ota-san offered me a cup of coffee. Knowing he was still testing, I had no choice but to drink it. It had an enticing aroma, a strong bitterness, and a very refreshing aftertaste — just how the Japanese like it. Strong and clear. It was a delicious cup of coffee.

What impressed me most was his persistence to achieve “the impossible”. Despite all obstacles, Ota-san stayed dedicated to his mission. This dedication to taste can be enjoyed in every cup brewed.

When we asked Ota about his testing, we learned that the first method he came up with was to extract the coffee at an early stage and at a high concentration by means of a unique temperature control. This was due to his discovery that the bitter, harsh taste of coffee comes out in the second half of the extraction. The coffee is too thick to drink as is at this stage, so it is later mixed with boiling water.

The technical team began their experiments at 9:00am, which involved a lot of coffee tasting. Needless to say, by noon there was an abundance of conversation and by 3:00pm laughter rang throughout the halls. We all fell victim to a “coffee high” daily. And while sometimes we would annoy others by getting too loud, it certainly was a lot of fun.

BALMUDA’s normal development process is that a design is drafted very early in the process, and then all the work following is carried out to achieve it. This time, however, the opposite was true; the technology was there first. We found ourselves stuck on the question: what should a machine that creates this taste and aroma look like?

It wasn’t until a designer suddenly brought a finished design mock-up. It was classic and elegant. The footprint was small, and featured an impressive open water drip.

Hot water is gradually poured in front of your eyes, the beans swell, and the aroma fills the room. Even the sound of the steam on the controls is live, providing a vibrant experience.

I think the day that design draft was presented was actually the day that BALMUDA The Brew was created.

It is a dazzling feeling when you sleep well and wake up feeling good. Unfortunately, not all mornings in life are like this. Some mornings are quiet, and some can be hectic. But no matter what kind of morning I wake up to, the first thing I do is go to BALMUDA The Brew. This has been my habit every morning since the first prototype arrived at our house.

Sometimes I wait while it brews, sometimes I perform tasks. I then open my work notebook next to my steaming cup of freshly brewed coffee. “Work again”, I think.

And yet, I feel slightly different. It is a nice feeling to be greeted every morning by a wonderful aroma and a distinctive taste.

BALMUDA The Brew, for all kinds of mornings. We hope you enjoy the best coffee experience at home.

BALMUDA The Pot


Simply Effective, Beautifully Compact

LEARN MORE

BALMUDA The Pot


Simply Effective, Beautifully Compact

LEARN MORE

BALMUDA The Toaster

The Ultimate Toaster

LEARN MORE

BALMUDA The Toaster


The Ultimate Toaster

LEARN MORE

 

Sign me up to receive news, exclusive offers, recipes and more from BALMUDA THAILAND.

       

    Sign me up to receive news, exclusive offers, recipes and more from BALMUDA USA.

         

      Sign me up to receive news, exclusive offers, recipes and more from BALMUDA USA.